Tips MURAH JIMAT !! Subscribe Untuk Update Pantas Ke Email Anda Subscribe Tips MURAH JIMAT To Get Updates To Your Inbox
Get This Widget

TUTORIAL CARA BUAT RAK CERMIN UNTUK HANTARAN DARI BARANG KEDAI RM2

advertise here



Assalamualaikum semua.


Cantik dan menarikkan..

Selama ni sy jd cctv je kat blog ni. mcm mcm idea dapat . especially bab hantaran .

sy dapat idea dari blog ni jugak.

sy ubah sikit untuk bagi lebih kukuh dengan guna papan kek atas bawah and isi kotak bg penahan bahagian dalam .

paling penting glue gun kena guna banyak gilerr 😂😂😂

hantaran ni tahan dari kuantan ke klang sambil tu turun naik bukit tinggi .

kukuh tau . tutorial ada dekat bawah .

terima kasih bg pencetus idea ♥♥♥



kredit: Nurul Naurlee



1. cermin berbingkai glue kan antara satu sama lain . jgn kedekut glue, pastikan smua melekat dgn baik.


2. papan kek size 12inci gam pada bhg bawah cermin .


3. potong kotak yg tak guna, pd ketinggian cermin, lpstu gam byk byk .

tumpukan bhg tengah, supaya lebih kukuh


4. sy buat bentuk X . sangat kukuh ya !


5. dah sttle bhg dalam, gam kan papan kek pada bhg atas dia .


6. dah siap ! nampak comot sikit glue gun tu, sy cover guna pearl . 1.5m baru rm3.90 kat cowboy.


beginilah kejadiannya . huhu . tutup mana yg ada kesan gam .



yang kosong tu nak letak kek . span balut dgn bulus, lepas tu glue pd box hantaran . bunga pun lekat terus atas tu .








--
IKLAN

 KLIK SINI









Advertisement
BERIKAN KOMENTAR ()