Monday, February 10, 2014

PEMBORONG BARANG RM2Kepada anda yang berminat untuk buka kedai serbaneka RM2 atau peniaga kedai runcit yang perlukan barang-barang serbaneka di kedai anda, saya boleh membantu anda. Saya ada kedai di Seremban, Negeri Sembilan. Saya boleh bekalkan barang-barang yang anda perlukan. Khidmat nasihat saya akan berikan secara PERCUMA..

Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar untuk memulakan perniagaan ini. Modal permulaan serendah RM750 anda sudah boleh menjadi usahawan.. Kami tidak meletakkan minimum order kuantiti yang besar bagi setiap barang. (yang kebiasannya kebanyakan syarikat-syarikat lain memerlukan minimum order yang tinggi dan melibatkan kos yang sangat besar)

Ada lebih 1000 jenis barang semuanya. Saya bukanlah penganjur kursus / pemborong semata-mata..Saya memang peniaga kedai serbaneka RM2. Saya akan terangkan secara terperinci tentang pahit dan manis perniagaan ini kepada anda. Bukan sekadar teori semata-mata..Boleh datang ke kedai saya jika nak tengok contoh kedai..Ada 2 cara untuk anda memulakan perniagaan ini :


Order Melalui Katalog. 

Setiap barang harga kosnya adalah berbeza. Ada kuantiti minimum untuk pembelian melalui katalog dan harga tidak termasuk kos penghantaran.

Klik link di bawah :Order Melalui Pakej

Pembelian melalui pakej akan di terangkan secara lengkap DI SINI.


No comments:

Post a Comment