Monday, February 10, 2014

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT PESANANLangkah 1

Isi borang tempahan di bawah. Sila letak no ID agent jika anda berurusan dengan agent kami. Kosongkan jika anda berurusan terus dengan pihak syarikat.

Langkah 2

Kami akan email official quotation kepada anda. Tunggu sehingga anda mendapatkan quotation daripada kami sebelum membuat bayaran.

Quotation yang kami sediakan berdasarkan stok barang yang ada pada masa tersebut.
Pihak kami BERHAK menukar dengan barang lain jika tiada stok selepas anda membuat pembayaran.
Ada warranty tukar barang jika anda tidak berpuas hati dengan barang yang kami beri @ barang tersebut tidak terjual.
Jadi jangan risau jika barang yang anda terima berlainan dengan quotation yang kami email.

WAJIB! Baca terma dan syarat yang di sertakan bersama.

Langkah 3

Buat pembayaran ke akaun CIMB syarikat seperti yang dinyatakan. Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menggunakan akaun selain yang ada dalam quotation dan wang tidak sampai kepada kami.

Apabila anda membuat pembayaran, pihak kami beranggapan anda telah SETUJU berurusan dengan kami mengikut tatacara dan syarat syarat yang kami tetapkan. Jadi sebarang pertikaian / tarik diri / minta refund tidak akan di layan. Sila baca web ini dengan lengkap sebelum membuat pembayaran.

Langkah 4

Tunggu pengesahan bayaran dan maklumat penghantaran (tracking number) daripada kami.

Langkah 5

Barang akan sampai kepada anda melalui Pos Malaysia / Lori / Van.

Jangka masa penghantaran dalam 7 hari bekerja tetapi kadang kadang terlewat bila kami proses order yang banyak. Jadi rancang betul2 tempahan anda dan berbincang dengan pihak kami. 
Jangan dah edar fliers nak buka kedai baru mula nak order barang. Bila urusan rushing dan kelam kabut ni, banyak kesilapan akan berlaku.


 p/s : Bila beli barang dengan kami, ikutlah terma dan syarat yang di tetapkan. Setiap quotation kami ada sertakan terma dan syarat tu. Anda juga boleh baca terma dan syarat tu DISINI. Dan kami dah ingatkan baca betul2 sebelum berurusan dengan kami.

Jgn sesuka hati buat peraturan sendiri. Kami banyak lagi kerja lain dari nak layan karenah anda yg bukan2..No comments:

Post a Comment