Monday, February 10, 2014

4) PAKEJ D (ALL IN RM55,000)
Dalam pakej ini, team kami akan bantu anda untuk setup kedai. 
Anda hanya keluarkan modal dan beri kami masa 2 - 3 minggu utk siapkan kedai anda.
Boleh terus berniaga serta merta. Semuanya kami akan uruskan sehingga siap.

Modal Yang Diperlukan = RM30,000 (stok barang) + RM25,000 (setup kedai)

Modal RM25,000 adalah untuk :

a) Wiring dan Renovation
b) Rak
c) Sign Board
d) Cashier Machine
e) Upah Susun Barang

* TIDAK termasuk kos transportation rak
* Mesti sudah ada kedai
* Jika perlukan kami turun ke tempat anda untuk perbincangan awal, pemilihan kedai dan sebagainya, caj RM200 di kenakan per trip (untuk caj minyak, makan minum, penginapan dan pengangkutan).


Seringkali saya lihat peniaga baru agak terkial kial dan ragu-ragu dalam memilih barang dari katalog yang di sediakan . Ini kerana terlalu banyak barang dalam katalog, gambar kecil berbanding saiz sebenar dan tidak pasti mana satu barang yang laris dan senang di jual. 

Atas sebab sebab di atas, saya mengambil inisiatif untuk membuat pakej seperti ini dan saya sendiri akan memilih barang untuk pihak anda. Saya akan pilih berdasarkan pengalaman saya selama 3 tahun. Jika barang yang saya pilih tidak laris atau gagal di jual dalam 3 bulan pembelian di buat, saya akan tukarkan dengan barang lain yang bersamaan nilai harga (BUKAN jaminan pulangan wang). Ini jaminan saya sebagai pembekal anda.Klik SINI untuk maklumat lanjut tentang WARRANTY / JAMINAN ini.


PENGUMUMAN! Mulai 1 Jan 2013

Atas permintaan ramai, untuk tempahan barang  pakej 3 dan 4 sekitar Melaka, N.Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur, pihak kami membenarkan anda untuk membayar DEPOSIT 70% dahulu sebelum barang mula di packing. Baki hendaklah di selesaikan semasa barang sampai ke premis. 

Untuk area selain di atas, pembayaran penuh hendaklah di lakukan SEBELUM kami mula packing barang termasuk kos penghantaran.

Untuk pakej 1 dan 2, pembayaran penuh juga hendaklah di lakukan SEBELUM kami mula packing barang termasuk kos penghantaran


No comments:

Post a Comment